19 Mart 2016 Cumartesi

Günümüzde sosyal medya kullanımı



TV sosyal medyayı tetikliyor, sosyal medyada konuşulanlar TV'lerden gelenler ziyaretinde sosyal medya bu anlamda çok etkilidir. Önceden gazeteler ile reklam verilirdi şimdi imkb sosyal medya ekranından gerçek zamanli izleyici ruhu okunuyor.

TV'ye konuk olanlar sosyal medyadan desteklenmektedir, sosyal medya herkesi reyting metreye çevirdi, sosyal medya da rakamlar çok önemli kaç kişi sizi takip ediyor ve çok önemli herkes takipçisini yükseltmek için elinden geleni yapıyo. Toplumda konuşmak çok zor bir şey, yüz binler takip edebilir, ama insan konuşmayabilir.

Sosyal medyada ünlü olan kişiler TV ye çıkartıldığında konuşamayabilir. Sosyal medyada herkes popüler olmak istiyor ama popülerlere de laf sayıyorlar.


Fenomen tanımlayamayan bir vaka dünyada fenomene ne der kimse bilemez. Sosyal medyada öne çıkmak bilr bakıma deliliktir. Biz çok konuşanlar değiliz bu hayatımızda ve sosyal medayada da var, çok popüler insanlar ise çok az konuşurlar. Sosyal medyada insanlar kendini ifade etmiyor, ama takip eden izleyici ve dinleyici insanlar çok az.  Sosyal medyayı laf sokmak için kullanıyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder