19 Mart 2016 Cumartesi

Sosyal medyayı nasıl kullanıyoruz?



Bazıları diyor ki gerçek tarih sosyal medya üzerinden başlıyor, sosyal medya olmadan önce sadece ünlüler ortalardaydı ama şimdi insanlar normal insanlar fikirleri ve yaptıkları ile ön planda. 

Sosyal medyada artık asiller yok ve sıran insanları sosyal medya ile tanıyoruz, biz artık sıradan bir insanı izlemeye başladık ve ilgilendiriyoruz. Normalde varlığından hiç haberdar olmayan bir zümre ile muhatap oluyorsun. İnsanların yaşamlarına bakmak lazım. 

Dünyada hayat zorlandı ve ve anılar bir gün yok olacak ama sosyal medyaya baktığımızda biz eskileri hatırlayabileceğiz. Bir ürün alırken de biz yine sosyal medyaya bakıyoruz bir ankara nakliyat firmasına baktığımızda ekonomimize uygun olan bir firma bulabiliyoruz. Sosyal medya sadece yazdığımız değil kaliteli ürün ve hizmet arayabildiğimiz bir yer artık.

Sosyal medya da çok değişik düşüncelere sahip insanlar var. Örneğin kader ne demektir diye sorarsan binlerce farklı cevap bulabilirsin. Bu anlamda sosyal medya çok zengin bir yer. Facebook bize tanıyor olabileceğimiz kişileri gösteriyor ama hiçbiri yardımcı olacağımız ya da yardım edeceğimiz kişileri göstermiyor, elimizde büyük araçlar var ve çok boş işlerde araştırıyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder