4 Nisan 2016 Pazartesi

Beden dilinin önemi



Bir saatlik iletişimin altın anahtarını anlatarak kişileri boşanmaktan kurtarabiliriz. Bir gülümseme bile bizi nice kin ve düşmandan kurtarabilir.
Beden dili ve iletişimde sahte olursan hemen ortaya çıkar kişinin duruşundan beden dili bilgisi olmasa bile kişiler negatif elektiriği alır. Ve insanlar sahte olan insanlar kıl kapar ve bir merhaba da bile birden negatifliğe maruz kalabilirsiniz. Beden dili iki kişi bir araya geldiği zaman karşıklı akar. Bu iki kişi karı koca, anne baba, eş, öğretmen öğrenci olabilir. Biz yalnız olduğumuzda bile örneğin korku filmde bile hareketlerimiz bile beden dilinin bir durumudur.
Biz karşımızdaki insana gülümsediğimizde bu bulaşıcıdır ve insanları bu şekilde rahatlatıyor ve özgüvenim fazla diyorsunuz biliyoruz ki insanlar özgüveni yüksek olan kişilerin peşinden giderler. Benim enerjim fazla diyorsunuz gülümseme bu açıdan çok önemlidir. Mekanik gülümsemeden uzak durmalıyız ve biz gerçekten samimi bir şekilde gülümsemeyiz. O kadar az gülen bir millet olduk ki gülümsemenin sahtesi bile güzel diyoruz artık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder