14 Nisan 2016 Perşembe

Eşler Arasındaki Sorunlar



Evlilikte suçlamak doğru değildir, erkek bir gün parasız kalırsak ne yapacağız diye düşünür ve evine para vermez ama evde cimri olarak adlandırılabilir. Bazı erkekler küçükken travma geçirmiştir ve ileri ki yaşlarda hata yaparlar. Geçmişe yönelik travma stres olunabiliyor.

Evlilikte en önemli sorunlar arasında eşler arası iletişim süresi ve kalitesinin eksikliği, kendi aileleri ve eşlerinin aileleri ile olan ilişkileri, toplumsal hayata yönelik davranış ve hissedişleri, ekonomik sorunlarla başa çıkabilmeleri, mesleki durumları sorunlarını çözmede kullandıkları yollar,  eğer çocukları varsa onların bakımı ve yetiştirilmesindeki farklı bakış açıları, ve cinsel hayatlarındaki yetersizlikler ve uygunsuzluklar sayılabilir. Bazen kişiler paranoid kişilik bozukluğu   olan kişiler genel geçer bir güvensizlik içerisindedir ve o kişiler çok güvensizdirler ve sorunları büyütürler.

Köpek fobisi yaşayan kişi altı yaşında iken korkar ama kırk yaşını geçtikten sonra dahi kişi korkmaya başlar ve hep geçmiş ile yaşar. Bir kişi hayatı kendisine zindan ediyorsa belli ki travma yaşıyordu. Bu tip kişiler doktora gitmez çünkü değişime inanmaz. İş stresi neden kaynaklanır? bunun sebebi beğenilmediğimiz içindir, eğer kadın erkeği onaylarsa işte o zaman erkekte kadını sever ve onu sahiplenir.

Kaynak: Sanal Ülke

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder