12 Temmuz 2015 Pazar

VÜCUDUMUZA FAYDALI OLAN BESİNLER



Vücudumuzun metabolizması bozuldu
Kanser bütün dünyada problem, bunun nedeni besinlerin, suyun, toprağın ve havanın bozulması sonucudur. Hepsi bir araya gelince vücut alt üst oluyor. Vücudun metobolizması bozuluyor, herkeste kanser geni vardır bu kanser genleri uykudadır. Bunları uyarmamamız lazım.
Şeker kanser hücrelerini besliyor, kanser hücreleri çok aşırı hızla ve kontrol ve programsız bir şekilde artarlar ve yüksek enerjiye ihtiyaçları vardır. Kanser hücrelerinin çekirdeği yoktur, büyümek için ortamdaki şekeri kullanırlar. Bizde adettir kanser hücrelerine bal, pekmez verilir bu çok yanlış bir uygulamadır. Vücudumuzda şekeri kullanan tek bir şey vardır o da alyuvarlardır, onlar kandaki hazır şekeri alır kullanırlar.
Kola ve ekmek çok zararlı
Peygamberimiz bu çağda yaşasaydı kolaya haram derdi, buradaki sıkıntı kolanın içindeki şekerdir. Sıfır şekerde dahil hepsi şekerli, vücudu kandırıyor light kolada da şeker vardır.
Hz. Muhammed zamanında yapılan ekmekte 14 kromozon var şimdi ise bir ekmekte 48 kromozon var o zamanki buğday ile şu andaki buğday arasında hiçbir akrabalık bağı yok. Ekmeği kaldırdığınız zaman, kolesterolünüz düşüyor, kronik bağırsak hastalıkları düzeliyor, şeker ve tansiyonunuz düzeliyor.
Bütün yeşillikler karbonhidrattır, kereviz, lahana, turp, pırasa, ıspanak bütün bunlar mevsiminde yenirse en faydalı yiyeceklerdir. Kuruyemişlerden fındık, fıstık, badem, ceviz gibi yiyeceklerde omega 6, potasyum, magnezyum karbonhidrat vardır ve hepsi doğal vitamin deposudur.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder