28 Kasım 2015 Cumartesi

Düşüncemize sahip çıkalım

Düşüncemize sahip çıkalım

kendi hayatına sahip çıkmak çok önemlidir, kişi düşünceleri le mutlu olur ve karanlık bilgiler bizi mutsuz eder otomatik şeylerde kurtulup yeni şeyler ve ışıltı içerisinde olmalıyız.

Yaşam koçluğu ile ve içimizden gelen ışık ile mutlu olabiliriz. Teknikler var ve güzel şeyler yapmak için hala zamanımız var ve biz buradan başlayabiliriz. Doğru düşünceyi bilmek çok önemlidir. Bardağın yarısı dolu mu boş mu bunların artık sonu geldi artık yeni bir şeyler yapmak lazımdır.


Ailede huzur yoksa anne baba ilişkisinde huzur yoksa diğerleri sizi çokta mutlu edemiyor. Her toplumda böyledir, kazandığınız para bile sizi mutlu edemiyor. Ekonomi anlayışı insanların mutlu olmaya çalışmasıdır. Politikacılar da buna yardım etmelidir.

Herşeyin başı sağlıktır sonra da herşeye güvenli bakmak insana mutluluk ve huzur getirmektedir. Gençler güvende hissederse kendini mutlu oluyor ve kendi mutlu olan kişi etrafınıda mutlu ediyor. herkes işini sevmeli ve gözlerinden belli olmalı o kişinin işini sevdiği belli olmalı ve insanlar samimi ve mutlu olmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder