10 Nisan 2016 Pazar

EV TAŞIMANIN PRATİK YOLLARI



Taşınmayı düşünen var ise ve yakın zamanda taşınacak olan var ise bu yazıyı okumadan taşıma işlemi yapmasın. Taşınma yapmadan önce nakliyat firması ayarlamakta en azından taşınma kadar önemlidir, ankara'da iseniz ankara nakliyat firmasını tavsiye ederiz. Taşınma özellikle yazın okul bitiminden sonra olmaktadır. Ev taşımadan ilk önce örtüler, danteller, nakışlar gibi ev eşyalarını çekmecelerden alın ve kaldırıp hazırlanın. 

Ankara nakliyattan önce taşınmadan önce sararak, kağıt ve gazeteler ile sararak kırılmaması için çalışmalısınız. Bardak, mutfak malzemelerini temizlemeye gerek yoktur bu vakit kaybı olacaktır onun için taşınmadan önce yıkamadan taşıma işlemine başlamalısınız. Ev taşımayan kadınlar bu incelikleri çok iyi bilmektedir ama ilk defa ev taşıyacak bayanlar bunlara aşina olmayabilir. Ev taşımadan önce kullanılmayan alanları doldurmak ve her türlü kar elde etmek için uğraşmalıyız. 

Nakliyat ankara ile evden eve taşınmadan önce kağıtları sararak yapmalı ve hurç ile ve tabak hurcu gibi hurçlar ile taşıma işlemi yapabilir, bu şekilde kırılmanın önüne geçebiliriz. Ev taşımadan önce mutlaka yapılacak kolilerin üzerine yazmalıyız aynı zamanda da taşınacak olan evin odalarının üzerine isim yazmalısınız. Taşınmadan önce daha önce taşınma yapmış birinden yardım alabilirsiniz. Bulaşık makinesinin tuz bölümündeki suyu boşaltarak taşıyın ve makinenizin içerisindeki suyu mutlaka boşaltmanız gerekiyor. Ve ev taşırken not defteri ile yazmalıyız ve yapacağınız eşyaların ve konacak yerleri önceden not edin taşınma kolay olacağı gibi yeni taşınılacak evde de yerleştirme kolay olmalıdır. Ve evde ne aranırsa anında bulunabilir.



Nakliyat firmalarının ev taşırken zorlanacağı evler mutlaka vardır, sizde taşınmaya yardımcı olmak için kolileri çok güzel bir şekilde yapmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder