11 Mayıs 2016 Çarşamba

Türkiye teknolojiyi nasıl kullanıyor?


Akıllı telefon pazarı geliştir, artık kendi uygulamalarımız ile teknolojiye yön veriyoruz.Uygulamalar teknolojiyi yönetmektedir, Türkiye'de artık teknolojiyi çok iyi kullanıyor ama maalesef üretemiyor.

İnsanlık sürekli bilgi üretiyor, her yıl ikiye katlıyoruz bir gün gelecek geçen yıllardan daha çok bilgi üretecek ve insanlar bilgilerini akıllı cihazlarda tutuyorlar. yüzlerce müziği ve fotoğrafları cebimizde taşıyoruz, ne kadar kullanıyoruz tartışılır ama taşıyoruz. 

İmkanlar arttıkça imkanların sağladığı şeyler ile imkanlarımız artıyor. 5 G geldiğinde kendi tiyatromuzu ve kendi tv mizi yaratacağız. İnsan beyni de gelişiyor ve doğuştan diskalkuli olan bir kişi zamanla bunu yenebiliyor. İnsanların davranışları ve olaylara bakışı da bu bağlamda değiştir ne zaman psikoloğa gitmeliyim diye kişi kendi kendisine soruyor ve tedavi yolu arıyor ama önceden psikoloğa gidince deli damgası yenirdi artık bunlar geride kaldı.

Bir ekonomik kriz ile dünyanın feleği şaştı ve yakıt pili teknolojisi bir anda kayboldu. Hibrit araba yükselişe geçti ve petrol artık geride kalacak mı diye soruyoruz. Arabalar artık elektirikli ve teknoloji bu anlamda baş döndürücü.


https://www.furkandede.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder