14 Mayıs 2016 Cumartesi

Zihin kontrolü nasıl yapılır?





Her taraftan zihin kontrolü yapılıyoruz. Pazarlamacılar ve siyasetçiler bunu çok iyi yapıyorlar.İnsanlar algı çalışmasının nasıl yapıldığını bilemiyorlar, nasıl etkilendiğinin farkında olmadığımız için bir şeylere inanıyoruz. 

Bir şey alırken nasıl karar veriyoruz, sistre cila yaptığımızda veya nakliyat ankara şirketi ile çalıştığımızda nasıl karar veriyoruz tüm bunları bazı insanlar çok iyi biliyorlar ve ona göre insanları kontrol ediyorlar. 

Bir okuldan mezun olduğunuzda sertifika programlarına gidiyoruz ve insanları zayıf olan konuları aktararak onların güçlenmesini sağlıyoruz. Her insan farklıdır ama her insan aynı şeyleri yapmaya zorlanıyor. Her insanı siz aynı konularda yetiştirip tek güç oluşturmaya çalıştığınızda insan çeşitliliğinden faydalanamıyoruz. 

Bütün insanları aynı düzene sokmaya çalışıyoruz ama ve sorunlu kişileri sorunsuz gibi yaptırmaya çalışıyoruz gerekirse ilaç vererek onları yok etmeye hedefliyoruz çünkü farklı düşünen kişileri istemiyoruz. Disleksi hastaları çok zeki olmalarına rağmen onları toplumdan uzak tutarak onları renjide ediyoruz ve farklı şeyleri kendimize tehdit olarak görüyoruz.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder