20 Nisan 2018 Cuma

Gizli teşkilatların amacı ne?



Bizi yönetenler ırk ayrımına, dine şuna buna bakmadan devam ediyor, ben yönetiyim de ne olursa olsun diyor işine geldiği zamanda dine göre ya da ırka göre hareket ediyor. Bizi yönetenler ben özel yaratıldım diyorlar. Yahudiler ben özelim diyorlar ötekileri hep yönetirim anlayışı var.

Vadediliş topraklar için elinden geleni yapıyorlar. İsrail vadedilmiş toprakları için dünyayı savaşa sokmaktan utanç duymuyorlar. İsrail küçük bir devlet olabilir ama İsrail'e çalışan gizli teşkilatlar ve onlara çalışan şirketler daha büyük. 

Biz futbol ile yatıp, futbol ile kalkıyoruz eğer biz futbol yerine ülke meselelerini konuşsaydık daha farklı yerdeydik. Yüzde on siyasete kafa yorsa ve tv den değil kitaplardan araştırıp bir şeyler bulmaya kalksa çok farklı olur. Dünyada sistem mistem kalmadı bu işlerin arkasında ABD var ve ABD de ki vatandaşların çoğu da aç. Biz hep iyi taraflarını görüyoruz ilk önce kendi halkını sömürüyor oradaki büyükler ceplerine bakıyor ve insanları sömürüyor. ABD yıllardır dünyaya dejavu yaptırıyor, sistem finans zaten şişmiş bitmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder